Nederland heeft ongeveer 10.000 bowlers die lid zijn van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF). Deze bowlers zijn lid van de NBF omdat ze zijn aangesloten bij één van de ongeveer 140 bowlingverenigingen in Nederland.

Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij SBV:
  

Gisteren kwam er zeer goed nieuws uit Den Haag; we mogen weer bowlen. Zowel trainen als wedstrijden zijn per 1 juli toegestaan.

fiestaWat houdt dit nu allemaal in?
De bowlinghuizen mogen officieel open met in achtneming van de geldige 1,5 meter maatregelen.
Er waren al bowlinghuizen, waaronder Stardust die eerder open mochten maar met meer restricties.Trainen en zelfs wedstrijden mogen weer gespeeld worden

 

Huisleagues 2020-2021
De start van de huisleagues zal vooralsnog doorgaan op 30 augustus en 3 september. Het bestuur zal nog in overleg met de NBF en het NOC*NSF kijken of de 1,5 meter regel goed kan worden toegepast bij de huidige opzet van de trio huisleagues.

Daarover volgt informatie zodra er meer duidelijkheid is.

 

De Zomerspelen
Van de organisatie van De Zomerspelen hebben wij begrepen dat het toernooi in een licht aangepaste vorm zal starten op 1 juli. Meer informatie zal te vinden zijn op de Facebookpagina van het toernooi.

Wij hopen dat er veel leden van de Sittardse Bowling Vereniging meedoen, om ook Stardust te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

 

Jeugdtrainingen op zaterdag
De jeugdbowlers kunnen op zaterdag van 11 tot 13 uur komen trainen tegen een speciaal tarief. Patrick en Gerard zullen afwisselend aanwezig zijn voor aanwijzigingen en tips/trucs. Het is dus geen les, maar meer een ondersteuning. De intensieve trainingen/lessen beginnen weer in september. Er is geen verplichting om te komen trainen, je betaalt per keer dat je komt. Wij vragen je wel om je aan te melden bij Christianne als je komt. 

 

Wij hopen dat iedereen gezond is en blijft! En wellicht komen we elkaar binnenkort tegen op de baan!

 

 

sbv logo 300

Sittardse Bowling Vereniging

Postbus 45
6130 AA Sittard