Nederland heeft ongeveer 10.000 bowlers die lid zijn van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF). Deze bowlers zijn lid van de NBF omdat ze zijn aangesloten bij één van de ongeveer 140 bowlingverenigingen in Nederland.

Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij SBV:
  

Samen met Lanetalk en verschillende bowlingcentra uit het land, waaronder Stardust organiseert de NBF in december de NBF Christmas Challenge! De NBF Christmas Challenge is een coronaproof uitdaging waaraan je kunt deelnemen tijdens jouw uurtje bowlen of training. De uitdaging wordt georganiseerd met behulp van de Lanetalk app. Doe mee en ga er met de hoofdprijs van 250 euro vandoor!

Logo NBF Christmas Challenge

UPDATE 15 december 2020
De Christmas Challange is door de Lock-Down uitgesteld en zeker niet geannuleerd.
Tot nu toe hebben 91 deelnemers al 271 pogingen gedaan om een plekje in de finale te bemachtigen.
Zodra er meer informatie is, is het ook op deze website te lezen.

Met de Lanetalk app bowlen tegen wie je maar wil, wanneer je wilt!
De Lanetalk app maakt het mogelijk om aan bowlingwedstrijden deel te nemen wanneer het jou uitkomt, tegen tegenstanders van over de hele wereld! Daarnaast biedt de app ook de kans om al jouw statistieken te bewaren en te bekijken, vrienden uit te dagen en live scoring te volgen.

NBF Christmas Challenge
Omdat we deelnemers alleen in de Lanetalk app bij elkaar brengen, is het mogelijk dit event te organiseren gedurende de coronacrisis. De opzet is simpel: Je probeert van 7 december een high score neer te zetten van opeenvolgende 2 games. De top 12 van het leaderboard plaatst zich voor de finale, waarin de prijzen verdeeld worden. Niet tevreden over jouw score na 2 games? Dan kun je het t/m 24 december nog zo vaak proberen als je wilt, tot je bovenaan het leaderboard staat!

Speel verantwoord
Ondanks dat deze challenge coronaproof is, roepen we je op om je verantwoordelijkheid te nemen. Speel alleen in een bowlingcentrum bij jou in de buurt, zorg dat je alleen naar de bowling komt bij een reservering, vergeet je mondkapje niet en bewaar ten alle tijden voldoende afstand tot de andere gasten in het centrum!

Meer informatie over de spelregels, de centra waar je kunt deelnemen en de prijzenpot vind je op deze pagina. Veel succes en plezier met de NBF Christmas Challenge!

sbv logo 300

Sittardse Bowling Vereniging

Postbus 45
6130 AA Sittard