Nederland heeft ongeveer 8.500 bowlers die lid zijn van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF). Deze bowlers zijn lid van de NBF omdat ze zijn aangesloten bij één van de ongeveer 120 bowlingverenigingen in Nederland.

Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij SBV:
  

Vandaag hebben wij vernomen dat na ruim 40 jaar Pro Shop Sittard stopt.

Vlak na de opening van bowling Stardust in 1979 werden al de eerste ballen geboord. Nu ruim 40 jaar en meer dan 1 miljoen gaten later stoppen Bert en Michael met Pro Shop Sittard.
In de loop van de decennia werd het bowlingmateriaal verzorgd voor meerdere topbowlers en -bowlsters in binnen- en buitenland. Hoogtepunten zijn de vele medailles op NK's, EK's en WK's door o.a. Angelique de Win en recent nog Mike Bergmann.
Vele jeugdtalenten hebben jarenlang de ondersteuning gehad om zo het maximale te halen uit hun fanatisme voor het bowlen.

Voor de Sittardse Bowling Vereniging was Pro Shop Sittard de laatste jaren o.a. trotse leverancier en shirtsponsor van de verenigingsshirts en werd de jeugd goed begeleid met de juiste adviezen en grip op hun materiaal. Ook werden er regelmatig ballen en andere prijzen gesponsord voor activiteiten als het Samen Sterk toernooi van/voor de G-Bowlers.

Het bestuur, bedankt Pro Shop Sittard voor de prettige samenwerking tijdens de afgelopen 40 jaar.

sbv logo 300

Sittardse Bowling Vereniging

Rijksweg Zuid 210
6134 AG Sittard