Nederland heeft ongeveer 8.500 bowlers die lid zijn van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF). Deze bowlers zijn lid van de NBF omdat ze zijn aangesloten bij één van de ongeveer 120 bowlingverenigingen in Nederland.

Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij SBV:
  

Nadat het Europees Jeugd Kampioenschap vorig jaar 2x is geannuleerd vanwege Corona, lijkt 3x scheepsrecht en staat dit evenement voor dit jaar op de planning tussen 12 en 18 september.

Was onze vereniging vorig jaar nog vertegenwoordigd door 2 jeugdleden, mogen we dit jaar vol trots zeggen dat Zoë de Haan ons land gaat vertegenwoordigen op de banen van Dolfijn in Tilburg.
Vincent Vluggen is afgevallen, daar hij de leeftijd van 18 is gepasseerd en derhalve niet meer in aanmerking kon komen om uit te komen in het Oranje shirt.

Net als vorig jaar zat ook dit jaar Veerle Tribulet bij de voorselectie en kwam zij in de laatste kwalificatie net te kort om bij het definitieve TeamNL te komen.
Echter verwachten wij binnen niet al te korte tijd, dat Veerle ons land gaat vertegenwoordigen op internationale evenementen.

Uiteraard wenst het bestuur Zoë heel veel succes tijdens het aankomende EJK.

ejk

sbv logo 300

Sittardse Bowling Vereniging

Rijksweg Zuid 210
6134 AG Sittard