Afdrukken
Categorie: Bowlingnieuws
Hits: 651

Niet alleen in Zweden is er topsport bowling te volgen. In Mega Bowling Eindhoven worden de laatste rondes en finales gespeeld voor het NK Bowlen 2022.

Medio mei konden jullie al lezen over de vele medailles van onze G-Bowlers en we gaan er nog een aantal aan toevoegen!

Bij de jeugd behaalden Brendan van der Zee en Luuk Scheijen een verdienstelijke 3e plaats bij doubles voor de jongens tot 12 jaar.
Bij de meisjes tot 15 jaar werd Veerle Tribulet kampioen bij de singles en bij de doubles.
Lynn Reijmers werd 7e en Liz Dentener werd 9e.

Bij de jongedames tot 21 jaar werd Iris Daemen 5e en bij de jongeheren tot 21 jaar werd Dylan Hutchinson 7e.

Ook de volwassenen van de Sittardse Bowling Vereniging waren goed vertegenwoordigd.
Jolande Dols werd 3e in de B Klasse bij de dames en in diezelfde klasse was er een 7e plaats voor Kim Michiels.
In de A Klasse bij de dames werd Femke Hamilton 14e.

Hans Wagner haalde in de Heren B Klasse net het podium niet en werd 4e.
In de Heren A werd Patrick Tribulet 9e en Maurice Michiels 31e.

**UPDATE**
Vincent Vluggen is uiteindelijk 13e geworden bij de Heren Elite.
Mike Bergmann eindigde als 5e bij de singles. Samen met Brent de Ruiter behaalde Mike wel goud in de dubbels.

Ondanks zijn 5e plek gaat Mike later dit jaar wel naar het EK voor landskampioenen als titelverdediger.