Nederland heeft ongeveer 7.500 bowlers die lid zijn van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF). Deze bowlers zijn lid van de NBF omdat ze zijn aangesloten bij één van de ongeveer 120 bowlingverenigingen in Nederland.

Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij SBV:
  

Maurice Michiels gaat bowlen voor de vreselijke ziekte ALS.
Steun hem hierbij door een kleine bijdrage te sponsoren.

DE DATUM IS BEKEND.  19 DECEMBER 2023 om 13.00 uur in bowling STARDUST.

Hieronder volgt zijn verhaal.

In 2018 werd bij mijn moeder de diagnose ALS vastgesteld. Op dat moment wist ik niet zeker wat de ziekte in hield. 1 jaar later overleed mijn moeder aan ALS en had ik ervaren wat een verschrikkelijke ziekte dit is. Je hebt geen kans om te overleven, je verliest telkens de aansturing van meer spieren in je lichaam totdat je er aan overlijdt. Als naaste voel je je machteloos als je ziet hoe een persoon gevangen raakt in zijn eigen lichaam: iets willen zeggen tegen je maar niet meer kunnen praten, niet meer kunnen typen, niet kunnen uiten wat ze wil delen: je wilt graag helpen maar weet niet wat zij wil. Op een gegeven moment wordt slikken lastig, maar je kunt niet helpen...
Deze ziekte is verschrikkelijk en gun ik niemand, daarom steun ik dit jaar 3FM Serious Request. Dit jaar halen ze geld op voor de ALS stichting. Met dit geld kan onderzoek naar de ziekte plaats vinden en hopelijk snel een medicijn gevonden worden om veel leed door ALS te voorkomen.
Ik ga bowlen tegen ALS, help jij mee? Via navolgende link kom je op mijn actiepagina, hier kun je doneren aan de strijd tegen ALS: https://www.npo3fm.nl/kominactie/acties/bowlen-tegen-als
Alle sponsoren komen op het shirt te staan dat ik draag als ik ga bowlen tegen ALS. Elke strike en spare worden opgedragen aan een van de sponsoren.
Help jij me mee in de strijd tegen ALS en sponsor je een paar strikes of spares?

sbv logo 300

Sittardse Bowling Vereniging

Rijksweg Zuid 210
6134 AG Sittard