Nederland heeft ongeveer 10.000 bowlers die lid zijn van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF). Deze bowlers zijn lid van de NBF omdat ze zijn aangesloten bij één van de ongeveer 140 bowlingverenigingen in Nederland.

Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij SBV:
  

Vanaf woensdag 19 mei 2021 is het weer toegestaan om te bowlen met 2 personen per baan op 1,5 m afstand.

Wedstrijden zijn binnen nog niet toegestaan. Reserveren en gezondheidscheck is verplicht. Maximaal 30 personen per ruimte.
Stof je bowlingbal af. Ga een balletje gooien. Laat je verrassen in de verbouwde bowling. Steun bowling Stardust.
Maar houd je wel aan de covid-19 maatregelen. Binnen moet iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het bowlen. En volg ook de aanwijzingen van het personeel.

Vandaag hebben wij vernomen dat na ruim 40 jaar Pro Shop Sittard stopt.

Vlak na de opening van bowling Stardust in 1979 werden al de eerste ballen geboord. Nu ruim 40 jaar en meer dan 1 miljoen gaten later stoppen Bert en Michael met Pro Shop Sittard.
In de loop van de decennia werd het bowlingmateriaal verzorgd voor meerdere topbowlers en -bowlsters in binnen- en buitenland. Hoogtepunten zijn de vele medailles op NK's, EK's en WK's door o.a. Angelique de Win en recent nog Mike Bergmann.
Vele jeugdtalenten hebben jarenlang de ondersteuning gehad om zo het maximale te halen uit hun fanatisme voor het bowlen.

Voor de Sittardse Bowling Vereniging was Pro Shop Sittard de laatste jaren o.a. trotse leverancier en shirtsponsor van de verenigingsshirts en werd de jeugd goed begeleid met de juiste adviezen en grip op hun materiaal. Ook werden er regelmatig ballen en andere prijzen gesponsord voor activiteiten als het Samen Sterk toernooi van/voor de G-Bowlers.

Het bestuur, bedankt Pro Shop Sittard voor de prettige samenwerking tijdens de afgelopen 40 jaar.

Vanaf de volgende speelweek, d.d. 17 februari, wordt er tijdens de Maandag Master League gespeeld op een nieuw patroon, te weten Kegel Main Street v2.

Dit Kegel Recreation Patroon zal de komende 11 speelweken (tot het einde van het seizoen) gebruikt worden.

Voor meer informatie over de oliepatronen tijdens de SBV huisleagues, klik hier.

         Het S.B.V.-bestuur wenst alle leden een gezond, gelukkig en sportief 2019

2019

Subcategorieën

sbv logo 300

Sittardse Bowling Vereniging

Rijksweg Zuid 210
6134 AG Sittard