Nederland heeft ongeveer 10.000 bowlers die lid zijn van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF). Deze bowlers zijn lid van de NBF omdat ze zijn aangesloten bij één van de ongeveer 140 bowlingverenigingen in Nederland.

Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij SBV:
  

Zaterdag 11 juli 2020 om 11 uur houden we onze ALV.

Meld je aan bij het bestuur om zeker te zijn van een zitplaats i.v.m. de Corona-maatregel.
Zie elders op de website voor de convocatie.

Vergeet niet het contributiegeld voor het nieuwe bowlingseizoen over te maken.

En vergeet ook niet in te schrijven voor de huisleagues.

Gisteren kwam er zeer goed nieuws uit Den Haag; we mogen weer bowlen. Zowel trainen als wedstrijden zijn per 1 juli toegestaan.

fiestaWat houdt dit nu allemaal in?
De bowlinghuizen mogen officieel open met in achtneming van de geldige 1,5 meter maatregelen.
Er waren al bowlinghuizen, waaronder Stardust die eerder open mochten maar met meer restricties.Trainen en zelfs wedstrijden mogen weer gespeeld worden

 

Huisleagues 2020-2021
De start van de huisleagues zal vooralsnog doorgaan op 30 augustus en 3 september. Het bestuur zal nog in overleg met de NBF en het NOC*NSF kijken of de 1,5 meter regel goed kan worden toegepast bij de huidige opzet van de trio huisleagues.

Daarover volgt informatie zodra er meer duidelijkheid is.

 

De Zomerspelen
Van de organisatie van De Zomerspelen hebben wij begrepen dat het toernooi in een licht aangepaste vorm zal starten op 1 juli. Meer informatie zal te vinden zijn op de Facebookpagina van het toernooi.

Wij hopen dat er veel leden van de Sittardse Bowling Vereniging meedoen, om ook Stardust te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

 

Jeugdtrainingen op zaterdag
De jeugdbowlers kunnen op zaterdag van 11 tot 13 uur komen trainen tegen een speciaal tarief. Patrick en Gerard zullen afwisselend aanwezig zijn voor aanwijzigingen en tips/trucs. Het is dus geen les, maar meer een ondersteuning. De intensieve trainingen/lessen beginnen weer in september. Er is geen verplichting om te komen trainen, je betaalt per keer dat je komt. Wij vragen je wel om je aan te melden bij Christianne als je komt. 

 

Wij hopen dat iedereen gezond is en blijft! En wellicht komen we elkaar binnenkort tegen op de baan!

 

 

Het bestuur wilt op 11 juli om 11 uur a.s. de uitgestelde Algemene Leden Vergadering houden.

We zijn gebonden aan de 1,5 m maatregel. Hierdoor vragen wij als je wilt deelnemen aan de ALV, dat het verstandig is dat je dan aanmeldt bij het bestuur tot uiterlijk 10 juli. Zo kunnen wij je een zitplaats garanderen. Niet aangemelde leden hebben geen garantie op een zitplaats vanwege de beperktheid in zitplaatsen.

Je kunt de convocatie hier downloaden.

 

 

Onder voorbehoud dat er de komende weken geen nieuwe piek ontstaat in het aantal coronapatiënten, mogen per 1 juli alle bowlingcentra in Nederland de banen weer openen. Wij zijn daar natuurlijk ontzettend blij mee.

Succesvolle lobby
Bowlen is per 1 juli in heel het land weer mogelijk. Het resultaat van een wekenlange lobby vanuit de sport aan de ene kant en vanuit de branche aan de andere kant. De inspanningen van de NBF, NVB en NOC*NSF hebben ervoor gezorgd dat het volgende maand weer is toegestaan om te bowlen.

sbv logo 300

Sittardse Bowling Vereniging

Postbus 45
6130 AA Sittard