Nederland heeft ongeveer 7.500 bowlers die lid zijn van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF). Deze bowlers zijn lid van de NBF omdat ze zijn aangesloten bij één van de ongeveer 120 bowlingverenigingen in Nederland.

Als ingelogde gebruiker heeft u toegang tot afgeschermde info op deze website.

Binnenkort bij SBV:
  

Vandaag tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben we van Maurice afscheid genomen.
Dankjewel voor de jaren van je tomeloze en accurate inzet.

ed53a11e 093e 4fad 87f2 8dd0d8d91cfd

Leden kunnen gratis de Sittardse Bowling Vereniging sponsoren via Sponsorkliks

Op de homepage van de website van de Sittardse Bowling Vereniging staat onder in het menu een nieuwe knop met als titel “Sponsorkliks”.

sponsorkliks.png

Via deze knop komt u op een website met links naar een hoop verschillende webshops zoals bijvoorbeeld bol.com, greetz.com, booking.com en nog veel meer.

Indien u via een van deze links naar de betreffende webshop gaat en hier een aankoop doet, zal een percentage van het aankoopbedrag als sponsoring aan de Sittardse Bowling Vereniging gedoneerd worden. Dit kost u niets extra!

Mocht u dus iets willen bestellen via een van de beschikbare webwinkels, gebruik dan de link achter de knop “Sponsorkliks” en sponsor hiermee de Sittardse Bowling Vereniging zonder dat het u iets extra kost! Het is ook mogelijk om een link naar een specifieke webwinkel in de browser te installeren zodat u met 1 klik hiernaar toe gaat. Heeft u interesse hierin, neem dan contact op met een van de bestuursleden en wij helpen u hiermee. We hopen op deze manier iets extra te kunnen ophalen dat vervolgens weer aan alle leden ten goede komt.

 

KUK Economic Consultants Ltd is de nieuwe bowlingshirtsponsor van de Sittardse Bowling Vereniging.

Odin sportswear was ook bereid voor een financiële bijdrage.

Er zijn nieuwe bowlingshirts voor de jeugd en senioren.

nieuwe shirts jeugd

En voor de groep G-bowlers

G-bowlen_Antwerpen_5-3-2023_2.jpg

 

 

sbv logo 300

Sittardse Bowling Vereniging

Rijksweg Zuid 210
6134 AG Sittard