Beste bowlingvrienden,

Kerstkaart 2

Het is me een jaar wel. Een jaar vol pieken en dalen, waarbij de nadruk ligt op dalen.
Het coronavirus heeft z’n afdruk bij vele mensen achtergelaten. Bij sommigen met heel veel verdriet.

Tijdens de zomermaanden hadden we goede hoop dat we het bowlingseizoen weer konden beginnen, maar na zeven weken moesten we toch weer stoppen. Hierdoor missen wij ons gezellig bowlingavondje. Erg, maar lang niet zo erg als voor het bowlinghuis. Deze mist zijn vaste bron van inkomsten die wij als bowlers verschaffen. Het is daardoor heel moeilijk om het hoofd boven water te houden. Hopelijk is na deze periode van “lockdown” de situatie zodanig verbeterd, dat het bowlinghuis en wij weer de dingen, die als vanzelfsprekend werden beschouwd, kunnen doen.
Als iedereen meewerkt en de situatie verbeterd, willen we proberen de rest van het bowlingseizoen af te maken.

We staan voor de kerstdagen en oud en nieuw, normaal een periode van samenzijn en samen genieten. Dit jaar zal dat door corona anders zijn. Maar je kunt via “whatsapp, skype enz.” toch wat dichter bij elkaar komen. Ook ik zal dit met mijn dochters en kleinkinderen, die in het buitenland wonen, zo doen. 

Laten we ons aan de maatregelen houden. Dan komen we uit deze ellende.
Maak het zo gezellig als mogelijk en hopelijk gaan we dan met z’n allen een beter jaar tegemoet.

Namens het bestuur wens ik jullie allen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe en hopen dat wij elkaar weer in het nieuwe jaar in goede gezondheid mogen zien.

Herman Goldsmid
Voorzitter SBV