Op initiatief van Michael Extra en Elliot van der Veeke (golfpro bij Golfclub Brunsummerheide) heeft de jeugd van de SBV een uitwisseling gehad met de jeugd van de Golfclub Brunssumerheide.

645e0482 58db 4cd0 b239 62edbf00a619

 
Op zaterdag 25 juli kwam de jeugd van de Golfclub naar Stardust toe waarbij ze onder begeleiding van de jeugdtrainers Patrick en Gerard de fijne kneepjes van het bowlen kregen aangeleerd. Elke bowler had een golfer als baan partner en de nodige tips&trucs werden gedeeld.

 

 

Ook een van de beste golfleraren van Nederland; Elliot van der Veeke, kreeg de kneepjes aangeleerd van Michael Extra.
Na een korte pauze werden er ook enkele mooie scores neergezet door de golfjeugd en bereikten er 2 de grens van 150. Hetgeen deze golftalenten een paar setjes golfballen opleverden, beloofd door Michael.

Op zaterdag 1 augustus stond de return gepland op de golfbaan in Brunssum. Elliot had een aantal opstellingen uitgezet waarbij het putten, chippen en natuurlijk het afslaan op het programma stonden.
Met groot enthousiasme gingen de bowlers en de golfers aan de gang met natuurlijk het doel om zo ver mogelijk te kunnen slaan.
Uiteindelijk werd er op de oefenbaan een aantal echte holes gelopen in groepjes, waarbij het natuurlijk de kunst was om in zo min mogelijk slagen de bal te putten.

De dag werd afgesloten met een dankwoord van zowel Elliot als Michael, waarbij het enthousiasme van de jeugd zelf benadrukt werd. Het onderlinge contact was geweldig.

Zeker reden tot een vervolg.

Voor een foto impressie, kijk op de Facebookpagina.