Mike Bergmann en Vincent Vluggen vertegenwoordigen TeamNL op het aankomende EK Heren en WK U21.
Voor Mike z'n debuut in TeamNL bij de volwassenen en voor Vincent zijn debuut voor TeamNL, nadat zijn EJK aan hem voorbij ging door uitstel en overschreiding van de leeftijdsgrens.

EK Heren
De EMC 2022 worden van 1 t/m 10 juni gespeeld in Helsinki, Finland. Bondscoaches Ron van den Bogaard en Menno van den Heuvel beschikten al over een selectie van 6 man, maar omdat Mark Jacobs na een nieuwe verplaatsing van het evenement niet meer beschikbaar was, moest het tweetal op zoek naar een nieuwe speler. Daar kwamen drie heren voor in aanmerking: Joshua Schuurman, Youri Fens en de uit Amerika terug gekomen Kenneth Ramos. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Schuurman, die dus na de EMC in 2015 zijn comeback in oranje maakt. Fens blijft beschikbaar als reserve. Voor Ramos kan de focus volledig op de WK Jeugd.

De selectie voor de EK heren bestaat nu uit: Brent de Ruiter, Michell Stinissen, Mike Bergmann, Nick de Gelder, Jord van Weeren en Joshua Schuurman. Klik hier voor meer informatie over de EMC 2022.

WK U21
Een week na de EK heren staan de WK U21 in Helsingbord, Zweden, op het programma. De WK U21 zijn voor het laatst in 2018 georganiseerd en zijn nu weer terug op de kalender. De lijn van mondiale ontwikkelingen wordt ook hierbij doorgezet: teamevents worden gespeeld in bakerformat en ook bij deze WK staat het mixed-event op het programma. 

Team NL Bowling wordt deze WK vertegenwoordigd door Beejée Westerdijk, Beaudine Kriele, Brent de Ruiter, Kenneth Ramos, Mathijs Beverdam & Vincent Vluggen. Voor Beverdam en Vluggen betekent dit hun debuut op een eindtoernooi. Als coach gaat U18-bondscoach Jord van Weeren mee met het team. De WK U21 vinden plaats van 21 juni t/m 29 juni. Klik hier voor meer informatie.