Afdrukken
Categorie: Bowlingnieuws
Hits: 2355

Mike Bergmann heeft het internationale YET toernooi in Nieuwegein gewonnen door in Finale Ronde 4 de Oekraïner Daniil Pervukhin te veslaan.

Voor de 19e keer werd het internationale jeugdtoernooi, tellende voor de Youth Euro Trophy georganiseerd in Bowling Nieuwegein.
Vanuit de Sittardse Bowling Vereniging deden naast Mike Bergmann (klasse 1) ook Vincent Vluggen, Jarno Somers (klasse 2), Zoë de Haan (klasse 5), Veerle Tribulet (klasse 8) mee.

Mike, Vincent en Zoë behaalden de finales.
Voor Vincent eindigde het in Finale Ronde 1, waarbij hij zich wel wist te verbeteren van de 12e naar de 9e plaats. Helaas kwam hij 63 pins tekort voor de volgende ronde.
Zoë kwam 4 pins tekort om Finale Ronde 3 te bereiken en strandde in de 2e Finale Ronde.

52569219 2501909883157020 5457411176893775872 n

Mike, die als leider na de voorronde met 1420 de finale inging, gooide achtereenvolgens 879 - 238 - 232 om uiteindelijk in een Finale Ronde 4 terecht te komen.
Met scores van 254 tegen 246 en 235 tegen 233 won Mike uiteindelijk het 19th YET Open International Scratch Tournament.