De Sittardse Bowling Vereniging heeft een eigen jeugdafdeling. Deze jeugdafdeling staat onder leiding van Christianne Kerckhoffs. Zij is als bestuurslid het aanspreekpunt tussen de ouders en het bestuur.

SBV jeugdleague 23 24 totaal

Training

Op zaterdag vindt er een training plaats voor de jeugd t/m 21 jaar, van 10.45 tot 11.45 uur onder leiding van onze gediplomeerde trainers Patrick Tribulet en Marco Daemen. Zij worden daarbij ondersteund door 2 ervaren bowlers Gerrie de Graaf en Harold Zillekens. In de zomermaanden vinden er géén trainingen plaats.

Jeugd League

De jeugd speelt op zaterdag om 12.00 uur een competitie.
De kosten van de competitie zit in de maandelijkse bijdrage waar ook de trainingen in zitten.
Hieronder een link naar de uitslagen van deze competitie.
Uitslagen

Kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 30,00 per maand per jeugdlid (september - mei) voor de trainingen en de jeugd league. De jaarlijkse contributie aan de SBV en de NBF is niet inbegrepen.


De jeugd van de Sittardse Bowling Vereniging heeft in de loop van de jaren vele toppers voort gebracht. In de beginjaren waren dat o.a. Will v/d Looverbosch jr., Angelique en Bert de Win. Meest recente toppers zijn Glenn en Brian Zillekens, Jordi Putman, Mike Bergmann, Vincent Vluggen en Veerle Tribulet.

Tevens speelt de Sittardse Bowling Vereniging elk bowlingseizoen met minimaal 1 team mee aan de Nationale Jeugd Trio League. De Sittardse Jeugd heeft onder andere 2 keer het Nederlands Kampioenschap Jeugd Trio League gewonnen en zijn diverse keren op het podium geweest bij de zogenaamde Stedenontmoetingen.

Verder zijn er vele individuele topprestaties en kampioenschappen behaald.

Toernooien en Kampioenschappen

De Sittardse Bowling Vereniging organiseert gedurende het bowlingseizoen een aantal zogenaamde huistoernooien en de Sittardse Jeugd Kampioenschappen. Deelname aan deze toernooien staat open voor alle jeugdleden van de Sittardse Bowling Vereniging. 
Zij kunnen ook deelnemen aan Regionale of Nederlandse Jeugd Kampioenschappen of (inter)nationale toernooien waarvoor een lidmaatschap vereist is.

 
De Jeugdafdeling heeft ook een eigen Facebook Pagina.
 FB Jeugd