Afdrukken
Categorie: PinTalk
Hits: 206

Voor de 3e PinTalk hebben wij Christianne Kerckhoffs gevraagd. Christianne is alweer enkele jaren een fanatiek en actief bestuurslid en zet zich in voor de jeugd. Het aantal keren dat zij bowlt, is op één hand te tellen.
We stellen haar graag aan jullie voor.

Christianne Kerckhoffs
78552224 2559084921027654 5864286816256917504 n

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Mijn naam is Christianne Kerckhoffs, geboren in Maastricht, opgegroeid in Eijsden en nu woonachtig in Kinrooi (België) sinds 15 jaar.

Waar zouden de andere leden jou eventueel van kennen?
Ik ben geen actieve bowlster, maar ben toch al een 5-tal jaar bestuurslid van de vereniging met aandachtsgebied: Jeugd. Daarnaast getrouwd met Patrick Tribulet en moeder van Veerle Tribulet.

Sinds wanneer bowl je en hoe vaak per week sta je op de baan?
Ik kan/mag helaas niet bowlen in verband met een reumatische aandoening. Aan de ene kant natuurlijk heel jammer daar mijn man en dochter beide heel fanatiek aan het bowlen zijn, aan de andere kant ben ik natuurlijk wel altijd aanwezig als supporter!
In principe ben ik gemiddeld toch 3 à 4 keer per week in een bowling te vinden, niet alleen in Sittard, maar door het hele land. 

Wat is je hoogste game en op welke prestatie ben je vooral trots?
Dat is natuurlijk moeilijk te beantwoorden als je zelf geen fanatiek bowlster bent, maar als ik zie dat wij met leden van de vereniging toch regelmatig in de prijzen vallen ben ik vooral daar trots op.

(redactionele toevoeging:)
Samen met dochter Veerle is Christianne een keer 2e geworden bij het Sinterklaas Jeugdtoernooi in 2019.
Zie de bijgevoegde foto.

Wat maakt bowlen binnen de Sittardse Bowling Vereniging en op de banen van Stardust zo leuk?
Dat er naast het streven van hoge scores toch onderling een continue uitdaging is met de teams onderling. Er worden naast de NBF toernooien toch genoeg leuke toernooien binnen de eigen club georganiseerd.

De gastvrijheid die Stardust biedt kom je niet overal tegen.